Soon!???!!

Tack bloggen för att du finns. Jag orkar inte gå runt med all denna vrede inombords, den måste uuuuuut!!!!!

Kollar Boys på Svt play. Var beredd på att det skulle vara kasst, men sen att verkligen se det.

HALLÅ!? Vem beviljar allt skräp?

PEKBÖCKER. Nu har jag bläddrat igenom nära på hela sortimentet och snabbt lyckats urskilja vad som duger och inte. Men det som inte duger, det där torra, intetsägande, platta, dåliga utan rytmhur kan det ha blivit utgivet från första början då?

Nour El Refai, Stina Wirsén och Emma Adbåge är de enda som håller måttet. Anna-Clara Tidholm eventuellt. Och Babo pekar-böckerna <3

Men nu till sak: Soon heter en grym app jag laddat ner, där man prydligt kan lista filmtips, böcker, serier, etc. Sådant man tänker att ”detta vill jag se/läsa nån gång men inte nu”. En app 100% i min smak. Så slog det mig nu när jag kollar på Boys samtidigt som jag skriver, att när knockades jag av en tv-serie eller film senast? Visst, jag kollar knappt på sånt längre, men…? Jag vill se en Six feet under, Lost S01, Orange is… S01, osv. Jag vill hamna i en grymt välproducerad värld med karaktärer som inte känns som karaktärer – fattar ni? Vill se film av en ny Ruben Östlund. Älska någon lika mycket som jag älskade Amelie Poulain för cirkus 14 år sedan. Gråta när Nate dör som om det vore min egen bror nästan.

Soon… Soon vadå? Vad ska in i appen?


Bildlänk: http://screenmusings.org/Amelie/images/Amelie-0567.jpg

Annonser

En reaktion på ”Soon!???!!

  1. Okej, det här är kanske inte ett otippat tips från moi, men Glee säsong 1-4 är jetebra. <3 Eller om det är 1-3…? Titta till originalcasten slutar high school, sen kan du lägga ner. Som jag grinat till detta! Vad har jag mer blivit besatt av? Hmm.. Ej tittat på denna själv, men man (jag) är galet sugen på How to get away with murder efter allt kring supercoola Viola Davis. Älskar också Nashville, men där tror jag gränsen för tönteri skulle gå för din del. Glee är ändå lite kitschigt och härligt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s