Twin twin situation

I lördags var jag på 70-årsfest, den ena har fyllt 40 och den andra 30 = 70! Hon 30-nånting är också tvilling, som jag. Vi snackar stjärntecken alltså! Detta tänker man inte på varje dag va? Att man ”har ett stjärntecken”. Men då vet ni, på festen, så hamnade jag på samma balkong som två astrologi-troende och det var riktigt spännande.

Som ni redan förstått är jag obotlig skeptiker. Dock fick jag igår en känsla av att horoskopen kanske ändå kan ge mig någonting…

Blev introducerad till en underbar html-anno 1998-sida med livs levande gif:ar där jag nu suttit och gottat mig i info om mig själv. Här: http://aha.nu/

En av tjejerna på balkongen hjälpte mig att klicka fram mitt alldeles exakta horoskop med månens position och allt vad det var och hon läste högt för mig med sin braiga högläsarröst. Ljummen sommarkväll var det också. Med en dämpad men ändå stark röst som liksom masserade hörseln, tog jag russinen ur kakan. Petade ut det som stämde och nickade förnöjt, men slängde raskt negativa grejer eller sånt som inte alls hade med mig att göra.

Tvillingen kände sig sedd och bekräftad, formulerad i skrift. Det var en härlig stund, en lekfull liten vägledning till självinsikt.

[BILD FRÅN: aha.nu]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s